ЗВЕРНЕННЯ

За час, що пройшов від Революції Гідності стало остаточно зрозумілим, що в розстрілі Небесної Сотні винні саме ті, хто за будь-яку ціну рвався до керування країною. Люди кажуть — перемогла “сцена”. Адже на революційній хвилі до влади дорвалися негідники, які зробили все, щоб очолити злочинну систему режиму Януковича та поховати надбання Революції. Тому, протягом майже 4 років жодну кримінальну справу по злочинах проти Майдану, не доведено до суду. Навпаки — в країні зміцнився режим внутрішньої окупації.


Подібно до Януковича, нові керманичі зрадили український народ та продовжили підступну колаборацію з московськими агресорами. В.о. Президента Турчинов так само ,як і однотурово обраний Порошенко, вперто відмовились виконувати їхні посадові обов’язки, встановлені Конституцією України. Припинивши виконання прямих конституційних норм, вони разом із підконтрольною олігархам Верховною Радою не ввели воєнного стану і не спрямували діяльність держави на оборону України від окупації в Крим та ОРДЛО. Через цих запроданців московія до сьогодні не визнана агресором а патріоти і добровольці, які із зброєю зупинили російську навалу систематично та повсдно піддаються репресіям і кримінальним переслідуванням.

Країна втратила понад 10 тисяч громадян, які загинули на полях війни, та мільйони, що виїхали за кордон в пошуках кращої долі.


Оголошена можновладцями так звана євроінтеграція не має на меті підняття життєвого рівня народу та зростання економіки, а стала прикриттям для цинічного та безмірного грабунку країни.


Олігархічні клани під орудою Порошенка, привласнивши майже усі українські багатства, замахнулись на останні ресурси нашого народу— землю та залишки надвеликих державних підприємств. Із ненаситністю загарбників нові керманичі грабують суспільне надбання та надра країни. Ховаючи в офшорах мільярдні статки вони при цьому щедро ділитися з іноземними консультантами.


Назвавшись владою, узурпатори створили корупційний механізм субсидій для пограбованих ними людей, при якому бюджетні кошти за тепло, світло, газ та інше відразу перераховують на рахунки олігархічних монополій головних грабіжників України — Ахметова, Фірташа, Порошенка, Кононенка, Коломойського та інших. При цьому знедолені громадяни, не отримуючи кошти на руки, вимушені стати співучасниками такої злочинної оборудки

Таким чином, через механізм субсидій злочинці від влади в Україні взяли під повний контроль усе майно, доходи та рахунки громадян. Чим більше буде субсидій, тим більше число людей опиниться опиниться в залежності від ненаситних феодалів-олігархів Тепер чиновникам не потрібно думати, як отримати Ваші персональні і банківські дані, які були захищені від них.

Написавши заяву про надання субсидії, українці самі вимушені показати рештки своїх статків мародерам-чиновникам.

Для прикриття своїх чорних справ і руйнівних експериментів провладні запроданці за великі гроші наймають так званих іноземних “реформаторів” та заробітчан-легіонерів. З числа покидьків та обманутих громадян владою створені псевдо-патріотичні загони та фальшиві громадські організації ніби-то задля порятунку держави. Посадовці різних рангів хизуються псевдо-реформами, зокрема в національній поліції, у сферах медицини та освіти, фінансово-банківської системи тощо, які призвели до повного зубожіння українського народу та практично — його геноциду.

Таким чином країну послідовно і цілеспрямовано підводять під зовнішнє управління.

Все це позбавляє країну суверенітету, несе людям нову панщину та зводить нанівець усі намагання народу досягти самостійності, незалежності та соборності

Порятувати наш народ і країну в теперішній ситуації може і зобов’язане громадянське суспільство. Україноцентричний порядок денний, який у колаборантів та агентів зовнішніх впливів викликає істерику і судоми, є незаперечним і єдино правильним.

Україноцентризм – наша мета і наш метод.

Слава Україні!

We offer procuraalba at a low price, inexpensive.

Написати відповідь

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

десять − два =