Рішення Віче Українського Народу уповноважені представники роз’яснили у Посольстві Франції в Україні

imgonline-com-ua-Compressed-TS4xqF590JZ 2 червня 2017 р. на зустрічі у Посольстві Франції в Україні згідно Резолюції і Звернення до міжнародної спільноти Віче Українського Народу, що відбулось на Майдані Незалежності 19 лютого 2017 р., уповноважені представники деталізували екзистенційні проблеми і допустимі шляхи їх розв’язання, якими опікуються громадські об’єднання, професійні і творчі спілки, волонтери, добробати, активні патріоти.

Вітаючи з обранням нового і амбітного Президента пана Еммануеля Макрона, українська сторона висловила сподівання на успішну реалізацію його намірів щодо припиненні російської агресії в Україні та прагнення надати нового імпульсу у розвитку об’єднаної Європи.

Посольству Франції наголошено про те, що московія є не лише споконвічним ворогом українського народу, а й найбільшою сучасною загрозою і для Франції, і для Євросоюзу. Лінію фронту, яка стримує вторгнення до них «русского мира» сьогодні тримають українці.

Загострено увагу, що Віче Українського Народу відкидає можливість втілення кремлівського плану нав’язаного в «мінському договорняку».

Громадянське суспільство не допустить повзучої капітуляції України перед росіянами, висловлює загальну недовіру до існуючих очільників владних органів та провадить роботу щодо зміни олігархічної системи управління на мережеву демократію.

Посольство Франції не перше з великої сімки, де недвозначне роз’яснення позиції нашого громадянського суспільства, проявило диференціюючи висновки іноземної установи.

Нфс про стрит скачать с торрента, скачать nfs pro street с модами - nfs pro street torent

Написати відповідь

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

шестнадцать + 10 =